Co prozradí telefonní číslo

Další oblastí, kde působí numerologie, jsou telefonní čísla. Jsme s nimi v úzkém kontaktu, svoje číslo často opakujeme, když ho někomu říkáme, takže nás nějakým způsobem ovlivňovat mohou.
Nicméně – v každém případě musíme mít stále na paměti důležitou věc: různé hříčky s čísly bychom měli brát převážně jako zábavu. Pokud je někdo nerudný bručoun, těžko mu pomůže telefonního změna čísla, aby mu hned začali všichni volat a těšili se, až na ně zase pořádně zabručí.

Co si tedy vybrat? V některých případech by možná mohla třeba změna čísla opravdu k něčemu pomoci, podpořit to, co potřebujeme, sama na to nestačí, ale společně s dalšími věcmi by třeba mohla být k něčemu dobrá.
Jak zjistit, čím na nás působí? Sečtěte všechny číslice svého telefonního čísla tak, že mezi všechny číslice dáte znaménko plus – tedy číslo 603123456 sečtete následovně: 6+0+3+1+2+3+4+5+6, to je 30 a to se zase sečte jako 3+0, konečné číslo je tedy 3. (Sčítejte ve tvaru, jak číslo nejčastěji vyslovujete, tedy bez +420 – pokud u Vás neplatí výjimka, třeba kvůli zahraničním pobytům, pak předvolbu samozřejmě zařaďte). Sami posuďte, jestli následující význam odpovídá, a jestli ne, berte to s rezervou, opravdu spíš jako zábavnou hru.
Tady je význam čísel:

JEDNA
Na takovém čísle máme víc zodpovědnosti než zábavy, hodně pracovních hovorů, rozhodování o něčem. Když budete osamělí a budete si s někým chtít promluvit, často nebude právě v té chvíli k mání vůbec nikdo. Ale budete mít příležitost vyjádřit svůj názor, druzí Vás budou poslouchat, nebudou se pokoušet to odbýt nebo zamluvit. 

DVĚ
Na tomhle čísle čekejte, že se Vás bude pořád někdo ptát na radu, budou Vám volat lidé, co právě potřebují „vrbu“ a budou se svěřovat s kdečím, očekávat, že Vy jste tu od toho, abyste je vyslechli a podpořili.

TŘI
Číslo tři by mělo být dobré pro různé prodejce, mělo by se jim dařit uzavírat obchody a smlouvy. Hovory na tomhle čísle jsou zábavné, nasmějeme se u nich a máme z nich dobrý pocit, jen se při nich většinou vůbec nich nevyřeší, je to spíš zábavný „pokec“.

ČTYŘI
A čtyřka je zase pravý opak, tady s nikdo nepokecá, naopak všichni čekají věcné hovory s praktickým řešením, závazné domluvy, žádná omáčka, pěkně k věci. Lidé se tak chovají k nám, když na čtyřkové číslo volají, a očekávají to samé od nás. Není to takový problém, stačí se tomuto proudu přizpůsobit, mluvit na rovinu a k věci, pokecat se nakonec dá v cukrárně nebo někde jinde.

PĚT
Telefonní číslo se součtem pět se hodí na kontakty se širokým okruhem lidí. Hovory budou vtipné, zábavné, ale přinesou i spoustu nápadů a inspirace, jen pozor, aby se to v tom vtipném tlachání nakonec neztratilo – všechny nápady si raději hned zapište. A pozor, na tomto čísle také hrozí netrpělivost a hádky, tak aby se ta zábava nakonec nezvrtla. A ještě pozor na vzdušné zámky a přeceňování vlastních sil, slíbit tchyni přestavbu půdy za čtrnáct dní nebo nějaký podobně nadnesený termín šéfovi by Vás mohlo později docela mrzet.

ŠEST
Číslo šestka se bude hodit na neustálé svolávání rodiny, na něčem se domlouvat, ale spíš se jenom tak slyšet, dát si najevo „patříme k sobě, máme se rádi.“ Pokud je číslo se 6 pracovní, budete z něj často volat domů. Dobře se z něj uklidňuje ve stresu a napětí. A taky si na něm užijete spoustu nezávazného povídání a drbů všeho druhu. Takže příjemné číslo – klid, odreagování – jen na něm bývá těžké dospět k nějaké závazné domluvě, rozhodnutí, to se vytrácí někam do ztracena.

SEDM
Sedmička je trochu nevyzpytatelná vždycky, tudíž i jako telefonní číslo. Můžeme leccos poznat na druhých i beze slov, prostě to k nám nějak intuicí dojde. Na druhou stranu můžeme na tomto čísle zažít nevysvětlitelná nedorozumění – ve vzájemném nepochopení, také může na lince víc zlobit zvuk. Nedá se také předem odhadnout, jak budou hovory probíhat, všichni budou možná náladovější, než jsou bez vlivu čísla sedm: někdy zářit jako sluníčko a povídat si, někdy bez vysvětlení praští sluchátkem. A Vy budete také někdy plní potřeby si s někým povídat, jindy se Vám nebude bez důvodu chtít hovor vůbec vzít.

OSM
Číslo se součtem osm je výborná volba pro šéfy všeho druhu. Osmička jim pomůže k tomu, že druzí volající je budou pokládat za významné lidi, které rozhodně nelze pominout, musí se s nimi počítat, jsou to autority a jejich slovo je závazné. Asi se Vám bude na takové lince dobře a rychle rozhodovat. Ale pozor na přepracovanost, tahle linka k tomu svádí – a zdraví máme jen jedno a nejen prací živ je člověk.

DEVĚT
Devítka se naopak jako pracovní číslo nehodí – stále se na něm odbíhá od tématu, nic se nevyřeší. O domácích hovorech to ostatně platí také. Na druhou stranu je skvělé pro nejrůznější zajímavé debaty, třeba o filozofii, smyslu života, náhledu na různé věci nebo o zážitcích z cest – o inspiraci a postřehy na něm není nouze. Vlastně je asi nejlepší na občasné dlouhé hovory s někým zajímavým, kdo bydlí na druhém konci světa nebo je zrovna na cestách.