Jak nás ovlivňují čísla domu

Čísla mohou ovlivňovat spoustu věcí kolem nás. Jednou z nich je třeba dům, kde bydlíme. Podle numerologie působí na dům i na jeho obyvatele číslo domu. Jak to zjistit? Nejdřív je třeba zredukovat číslo domu na tzv. křížový součet. Sčítejte všechna čísla svého domu tak dlouho, až dostanete jednociferné číslo, pomlčky a písmena přeskočte (např. 84 = 8+4 = 12, 12 = 1+2 = 3, konečné číslo je 3; 1947/16c – 1+9+4+7+1+6 = 28, 2+8 = 10, 1+0 = 1).

Výsledky jsou spíš zábavné, nepřikládejte jim příliš velký význam. V některých knihách můžete narazit i na komplikovanější způsoby výpočtu – písmena, pomlčky a lomítka mají speciální hodnoty nebo se naopak počítá jen orientační číslo…

A co tedy jednotlivá čísla znamenají?

JEDNA

Číslo jedna dodává sílu, originalitu, nezávislost, je to ideální dům pro vlastní podnikání, pro práci z domova. Budeme v něm dostávat inspiraci pro různé kreativní projekty.
Pozor na příliš velkou a dravou soutěživost.

DVĚ

V domě s tímto číslem se bude výborně dařit partnerským dvojicím, lidem, kteří o někoho pečují, zamilovaným. Vládne tam atmosféra spolupráce, dohody, naladění na druhé, ideální je pro velké zahrady se spoustou zvířat.
Dejte si pozor na vypjaté emoce, žárlivost a špatnou rovnováhu mezi dáváním a braním, aby to nedopadlo tak, že jeden se může pro druhé rozkrájet, zatímco ostatní nedělají nic.

TŘI

Číslo 3 povzbudí kreativitu, inspiraci. Do takového domu jděte napsat knihu nebo vytvořit jiné umělecké dílo. Přináší také zábavu a radost, daří se v něm dobře společenským lidem, kteří k sobě rádi zvou návštěvy, ať už z rodiny nebo přátele. Děti v takovém domě mají velkou šanci prožít veselé a šťastné dětství.
Pozor na kritiku a pomluvy, nezodpovědné chování a opouštění nedodělaných věcí, které nás už nebaví.

ČTYŘI
V domě s číslem 4 se daří stabilitě, jistotě. Je optimální pro lidi, kteří hledají solidní zázemí, chtějí se usadit a vybudovat solidní základy.
Ale na všechno, co získáte, budete muset vynaložit spoustu úsilí, čtyřky nic zadarmo nedostanou. V domě číslo 4 se na vás bude nejspíš hrnout práce ze všech stran, takže si budete muset udělat záměrně čas i na odpočinek, abyste neonemocněli z přepracování.

PĚT
Dům s číslem 5 se hodí pro cestovatele a milovníky dobrodružství ve všech podobách, tady se nudit nebudete. Rizikem ovšem je, že může přinášet různé extrémy, prudké a nečekané změny a turbolence. Nic moc pro milovníky klidu.

ŠEST
Dům s číslem 6 přináší svým obyvatelům krásu, harmonii a lásku. Je to ideální číslo domu pro rodiny, prospívá lidem i zvířatům, protože přináší harmonii, klid, souznění. Může v něm velice dobře fungovat třeba domácí kosmetický salon, kadeřnictví nebo modelování nehtů, ale i hlídání dětí, poradenství různého druhu.
Pozor na přílišnou kritičnost a touhu po dokonalosti, nemá smysl ji chtít od sebe ani od druhých. Pozor také na roli oběti („co já jsem pro ně všechno udělala a oni ani nepoděkují“), nechte svému okolí dost volnosti.

SEDM
V domě číslo 7 se bude dobře bydlet lidem, kteří rádi tráví čas v klidu a o samotě, bude se v něm dobře studovat, rozjímat, studovat.
Pokud v takovém domě bydlíme v páru, pozor na uzavřenost, měli bychom o věcech mluvit, snažit se navzájem si porozumět, naladit se na druhého, řešit problémy, nemít navzájem tajnosti.

OSM
V domě s číslem 8 se bude nejlépe dařit ambiciózním lidem, podnikatelům nebo takovým, kteří chtějí udělat kariéru v zaměstnání, kteří chtějí mít uznání v profesním životě, hodně vlivu a peněz. To by se jim mohlo dařit, ale pokud si zapamatují, že musí myslet i na druhé, nesmějí pro honbu za materiálním zajištěním pominout duchovní svět a nesmějí nikoho ošidit ani podvést (protože osmičková karma se vrací), tedy jinými slovy musí dbát na zachování rovnováhy.

DEVĚT
Takový dům přeje filantropům, milovníkům lidí a zvířat; mohlo by se v něm dařit nějaké dobročinné organizaci nebo zvířecímu útulku. Jeho obyvatelé budou moudří, tolerantní a laskaví, ale musejí si dávat pozor na silné emoce, nespavost z důvodu „létajících“ myšlenek, na vztek a netrpělivost.

Zaujala vás numerologie? Chtěli byste se dozvědět pomocí čísel něco bližšího o sobě nebo svých blízkých – jak vychovávat dítě, jak lépe vycházet v partnerském vztahu a další? Objednejte si numerologický rozbor U KORMORÁNA.