Numerologie a zdraví

Dá se poznat z čísel data narození, jestli budeme zdraví? Čím onemocníme a kdy? Na co si máme dávat pozor, aby se nám nemoci vyhnuly, nebo zjistit, čemu se nevyhneme, ať děláme, co děláme?

Asi vás zklamu, jednoduché a jasné odpovědi z čísel nedostanete. Různé knížky uvádějí různé nemoci, ale většinou se od sebe údaje různých autorů navzájem liší a navíc je těch nemocí tak sáhodlouhý seznam, že slabší povahy sahají po mokrém hadru na čelo a začnou si říkat, že se asi nedožijí ani následujícího týdne a je divné, že vůbec žijí ještě teď. Číst si takové seznamy nemocí je úplně zbytečné, protože si začneme dělat starosti a nakonec si nějakou nemoc ještě do života zbytečně „přitáhneme“ jen z těch starostí. Je to tím, že žádné číslo v sobě nemá ukrytou magickou sílu způsobující nějakou nemoc (tím méně ne takovou, které se nevyhneme), ale naopak ani před žádnou nechrání.

Na čísla a zdraví je třeba pohlížet především tak, že každá osobní konstituce je náchylná k něčemu jinému, na něco jiného by si měla dávat pozor. A celkový obraz je vidět až z celkového rozboru, čísla totiž mohou být vyvážena jinými, takže jejich vliv je různý.

Existují nicméně nějaké indicie (třebaže k nim musíme přistupovat s určitou rezervou) – viz to, co jsem psala výše:

Více čtyřek v datu narození může znamenat sklon k dříčství, přepracování, zanedbávání odpočinku. Takový člověk trvá na perfektním výkonu, neumí nechat žádnou práci nedodělanou a pak může být unavený a snáze onemocnět, přecházet nachlazení a pak skončit v horečkách. Kdo má v datu narození více devítek, má hodně mentální energie, hodně přemýšlí, ale taky si často neustále v hlavě omílá starosti a problémy, špatně spí a bolí ho ze starostí hlava. Hodně dvojek snižuje odolnost vůči stresu, takže když se ten člověk nenaučí relaxovat, uvolnit se, pracovat se stresem, je náchylnější na různé alergie, zažívací problémy, ekzémy nebo psychosomatické nemoci. Silná sedmička je zase citlivá na energie, umí pracovat s těmi pozitivními (často mají silně zastoupenou sedmičku maséři nebo léčitelé), ale také na něj víc působí různé negativní energie, pokud se jim nenaučí bránit, také z toho může onemocnět. Lidé se silně zastoupenou pětkou mohou zase přehnaně riskovat, honit se za adrenalinovými zážitky a způsobit si třeba z neopatrnosti úraz (na ten si ostatně musí dávat pozor i sedmičky).

Je to zjednodušené, jak jsem už psala, záleží na celkovém poskládání čísel. Musí se posuzovat i různé součty, to, jak jdou čísla za sebou, jak se navzájem vyvažují… A především je třeba mít stále na paměti, že určité číslo nepřináší „kletbu“, která říká „onemocníš, ať se děje, co se děje.“ Když se čtyřkový dříč naučí odpočívat a poznat, kdy už má „dost“, devítka místo omílání starostí ve tři ráno začne meditovat a relaxovat, sedmička odfiltrovat negativní energie, případně se vyhýbat prostředí, kde je negativní energie hodně (pokud je odfiltrovat nezvládá), pětka si dává pozor a zbytečně neriskuje, může se své „číselné dispozici“ vyhnout a ty nemoci ho vůbec potkat nemusí.

Obecně můžeme říci, že příliš mnoho nakupených čísel v datu narození přináší spíš problémy, protože se kumuluje velké množství jedné energie. Zase – neznamená to nějakou kletbu, které se nevyhneme, ale varování: pozor, s tím musíš počítat, dát si na to pozor a pracovat s tím. Numerologie nám dává nástroj, jak rozpoznat některá rizika a vyhnout se jim (což by měl být její účel, ne strašit nějakými neodvratitelnými věštbami).

Přeji vám, ať jste spokojení a zdraví, a kdybyste chtěli vědět více o svých dispozicích, nechte si udělat numerologický rozbor – třeba U KORMORÁNA.