Ovlivňuje nás číslo našeho auta?

MÁ NĚJAKÝ VÝZNAM I ČÍSLO AUTA?

Podle numerologie ovlivňuje SPZ auta styl řízení i okolnosti, které nás budou při řízení potkávat. Tohle mám opravdu jen vyčtené a odhadnuté z charakteru čísel, ne z praktické zkušenosti. Je pravda, že při řízení se ve velké míře projevují nevědomé a automatické reakce, čísla s nevědomím hodně souvisí, ale styl řízení souvisí víc s našimi osobními čísly než s autem J Rozhodně to berte s rezervou, snad ještě víc než číslo domu nebo telefonu… ale pro zábavu si číslo vypočítat můžete. Jak na to?
Sečtěte si hodnotu všech číslic značky svého auta (písmena ignorujte) – tak, že dáte mezi všechny číslice plus (tedy 1234 sečteme jako 1+2+3+4=10, 10 znovu sečtěte jako 1+0). Sčítejte tak dlouho, až dostanete číslici v intervalu 1–9. Jaký je tedy význam sečtených čísel?

VÝZNAM ČÍSLIC – SPZ AUTA
Když v textu píšu o „autu číslo…“, mám na mysli auto s SPZ, jejíž číslice dávají po sečtení tohle číslo. Odvozovat charakter z čísla auta je už opravdu odvážné, takže to berte s rezervou. A nezlobte se, jestli charakteristika vůbec neodpovídá. Ale můžete to napsat do komentářů.

JEDNA
V autě s číslem 1 se lidé soustředí především na cíl; kdo takové auto řídí, většinou pospíchá do cíle. Sám je dobrý řidič, ale nemá moc velkou trpělivost s okolními řidiči, kteří jedou pomalu a váhavě. Pozor na pokušení dojet všude první, zvítězit, abyste nezpůsobili nějakou nehodu.

DVĚ
Řidič auta číslo 2 často zajišťuje dopravu jiných lidí (rodiny, ale i kamarádů a známých), dejte si pozor, aby toho nezneužívali a neudělali si z vás taxislužbu a rozvážkovou službu zadarmo. A také moc nepřemýšlejte o řidičích kolem, nakonec by vás to jen znervózňovalo.

TŘI
Kdo jezdí autem číslo 3, asi ho řízení a jízda baví, užívá si ji jen pro jízdu samotnou, možná rád jezdí i jenom tak, bez cíle (moc často asi vzhledem k cenám benzínu takhle jezdit asi nebude, ale bavilo by ho to). Možná vás napadají při řízení kreativní myšlenky, takže mějte po ruce nějaký zápisník, abyste si je mohli zapsat, když zastavíte. A pozor na roztěkanost a nesoustředěnost, opatrně s telefonováním i s těmi kreativními myšlenkami, nezapomínejte především řídit.

ČTYŘI
Auto „čtyřka“ bude především ve skvělém technickém stavu, jeho majitel si je pulíruje, leští a hýčká a až příliš prožívá každou oděrku nebo škrábaneček. Důležitá je pro něj především praktická stránka – jak dojet nejlépe, nejúsporněji, kde mají nejlevnější benzín.

PĚT
Pětka bude podobná trojce – inspirace, nápady, rychlá jízda, pozor na riskování, rozptylování, telefonování při jízdě apod., ale když si tohle ohlídáte, bude vás řízení bavit a užijete si v autě spoustu zábavy.

ŠEST
Auto se „šestkou“ bude ideální na rodinné výlety, nejspíš se do něj bez ohledu na rozměry vejde spousta lidí včetně babičky a její kamarádky s mopslíkem; lepší proto bude větší auto, ať se neumačkáte, ideálně malý autobus J Nebude využité jen na rodinné výlety, možná v něm povezete i věci na dětský karneval, granule do kočičího útulku nebo staré šaty do Naděje. A pusťte si v autě relaxační hudbu, uklidní vás.

SEDM
Sedmička je nevyzpytatelná a mohou takové být i vaše cesty. Někdy jen tak sami od sebe najdete cestu, jindy naopak zabloudíte, buď nedopatřením, nebo se jen „zakocháte“ v krajině jako pan doktor z Vesničky mé střediskové nebo se příliš ponoříte do svého vnitřního světa. Asi byste s autem s číslem 7 měli mít extra dobrou navigaci. Když to ale někde znáte a ohlídáte si řízení, můžete jízdy využít jako formu meditace.

OSM
Pro lidi s autem číslo 8 je nejdůležitější dobře řídit. Za jízdy zvládnete vyřídit spoustu věcí (telefonem). Zakládáte si na autě, které udělá na okolí dobrý dojem. A někdy máte pokušení vysvětlit všem ostatním, jak by měli řídit – pozor, asi to není moc dobrý nápad.

DEVĚT
V autě se součtem značky 9 bude řidiči nejspíš připadat, že řízení/cestování autem je naprostá ztráta času, protože by místo toho mohl pracovat na vznešených projektech na záchraně lidstva, ohrožených ptačích druhů nebo pralesa. Aby času využil, pustí si hudbu nebo nějaký vzdělávací pořad nebo podcast. Určitě nebude jezdit zbytečně, kvůli životnímu prostředí, ale ani ho to moc nebaví. A když už jede, možná řekne sousedovi nebo někomu známému, jestli tím směrem nepotřebuje, aby jeli dva. Řidič auta 9 má své auto v perfektním stavu – jako 4, jen 4 to dělá, aby ušetřil, zatímco 9 chce šetřit přírodu.